Al onze voorgerechten zijn €19,-
TonijnNoordzeekrab | Avocado | Koolrabi | Rettich | Dragon
RundertartaarBieslook | Zuurdesem | Verjus | Oude remeker
Bisque d’ homardGarnituur van diepzeegarnalen
CoquillesBoerenkool | Rookworst | Aardappel | Piccalilly
ZwezerikKnolselderij in zoutkorst | Champignon
Gillardeau oestersMet een ponzu-limoenvinaigretteper stuk 3,50 | per 6 stuks 19,50
SkreiRode biet | Karamel | Meloesui | Schorseneer | Dashiboter
Anjou duifPompoen | Gort | Artisjok | Bosui | Gepofte granen | Yuzu | Gerookte boter
BramenYoghurt | Witte chocolade | Dragon | Biet
Kaas van kaasaffineur ‘Bourgondisch Lifestyle’Kaas van de wagen | Garnituur
Spoom (7 euro 50)Sorbetijs | Eiwit | siroop | Cremant de bourgogne
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het menu