loader image

Bezorg & afhaalmenu’s

Laat u tijdens de lockdown alsnog verwennen met heerlijke gerechten van onze keukenbrigade.

Fidèle bezorg en afhaalmenu’s

Bestellen:
U kunt bestellen d.m.v. uw bestelling te mailen naar info@restaurant-fidele.nl
Of u kunt uw bestelling doorbellen naar 0512-548 850 (bij geen gehoor kunt de bestelling inspreken)
Ook kunt u via onze webshop uw bestelling doorgeven, hierop kunt u gemakkelijk via Ideal betalen.

Bereiden:
De gerechten zijn door het keukenteam al zover mogelijk voorbereid maar worden koud geleverd. U hoeft thuis alleen nog maar een aantal simpele en korte handelingen te doen. Er wordt een gemakkelijke beschrijving bijgeleverd.

Bezorgen of afhalen:
U kunt zelf kiezen of u het thuismenu afhaalt in het restaurant of laat bezorgen bij u thuis. In drachten bezorgen wij gratis. Woont u niet in Drachten of in de buurt van Drachten dan kan het zijn dat we een klein bedrag rekenen aan bezorgkosten.

Bestel direct

Thuismenu 8 t/m 14 april

Voorgerecht:
Gerookte zalmsalade met groene asperge, peterseliemayonaise en rivierkreeft.

Tussengerecht:
Aspergeroomsoep met garnituur van gebraden kip

Hoofdgerecht:
Runder shortrib met gebakken bloemkool, bloemkoolcrème met hazelnoot en Hollandse asperges

Kaas:
Verschillende kazen van Bourgondische Lifestyle

Dessert:
Gemarineerde aardbeitjes met lemoncurd en mascarponeroom

3 gangen 35 euro (zonder kaas en tussengerecht)
4 gangen 40 euro (zonder kaas)
5 gangen 45 euro

THUISMENU 8 t/m 14 april Direct bestellen

Weekhap 8 t/m 14 april

Varkensschnitzel met zigeunersaus, gepofte aardappel met zure room en koolsalade

11 euro 50

Weekhap 8 t/m 14 april Direct bestellen

Chef en Sommelier @HOME

De restaurants zullen voorlopig nog gesloten zijn. Graag bieden we de unieke kans om onze chef en sommelier bij u thuis uit te nodigen voor een restaurantwaardig 5 gangen diner of lunch.

We serveren dan een 5 gangen verrassingsdiner waarin u uw wensen kunt aangeven, hier zullen wij dan rekening mee houden. We starten met een glas bubbels en een amuse waarna het 5 gangenmenu geserveerd wordt met bijpassende glazen wijn.

Wij nemen ook brood en boter, tafelwater en friandises voor bij de koffie mee.
Het idee is dat u alleen de deur voor ons hoeft te openen waarna wij vervolgens alles verzorgen. We doen de afwas en we maken de keuken schoon. We nemen onze glazen en servies mee.
Neem contact op

Streetfooddiner
(18 april)

Zondag 18 april organiseren wij weer een streetfooddiner. U kunt zelf kiezen wat en hoeveel u wilt eten en elk gerechtje kost 5 euro per stuk. Laat u verrassen met smaken van over de grens.

– Brood met houmous en kruiden
– Gestoofde varkenswang met kimchi en srirachja mayonaise
– Crispy chicken roll, wrap met uien en sweet chili dip
– Couscous (vegetarisch) met groentjes, Marokkaanse kruiden en geitenkaas
– Garnalencocktail met salade en whisky cocktail
– Hollandse aspergesoep
– Gebraden runderpastrami met gemarineerde taugé en sojadip
– Glazed spare ribs met ketjap en chili
– Apple Crumble cake
– Kaasplateau van bourgondisch lifestyle met vijgencompote
– Steak tartare met mosterdmayonaise en bieslook
– Pita (vegetarisch) Gebakken groenten, feta en truffelmayonaise
– Paella Waddenzee met gamba’s, gerookte zalm en zilte zeekruiden
– Yakitori kipspiesjes met een lichtboete glaze
– Bisque d’ homard / Kreeftensoep