Restaurant Fidèle

Een diner in Drachten bij Restaurant Fidèle

Genieten van een heerlijk diner in Drachten? Dat gaat zeker lukken bij Restaurant Fidèle. Wij, Willemijn Elzinga en Gerry Trouw, zijn de eigenaren en heten u van harte welkom. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Drachten, een stad in het hart van Friesland.

In Restaurant Fidèle schotelen wij u een schitterend diner in Drachten voor. Kom heerlijk dineren en proef ons menu. Reserveer nu uw plaatsen via 0512-548850.

Verse producten uit heel Friesland

Onze menukaart kenmerkt zich door subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren. Vanuit heel Friesland krijgen wij dagelijks verse producten: de vis komt uit Harlingen en zuivel halen we van de Friese weides. Daarnaast voorzien de Friese tuinen ons van verse kruiden, eetbare bloemen en groentes.

“Heerlijk avondje uit eten in Drachten bij Restaurant Fidel”

Dining in Drachten

Fine dining in Drachten is geopend van dinsdag t/m zaterdag. De openingstijden voor het diner zijn: vanaf 18.00 t/m 21.30 uur. Op zaterdag serveren wij uitsluitend het menu. De arrangementen varieert van 3 gangen tot 8 gangen. Wanneer u kiest voor een all-in arrangement krijgt u bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee.

Diner in Drachten | Fine dining

  • Moderne keuken
  • Nieuwe, uitdagende en verse producten
  • Innoverend uit eten
  • Lunch en diner
  • Feilloze presentatie
  • Wij stralen loyaliteit en trouw uit
  • Fine Dining
  • Gezellig en toegankelijke huiskamersfeer
  • Alles voor uw perfecte avondje uit

Lunchen en dineren in Drachten

Naast lekker dineren in Drachten, geniet u bij ons ook van een verrassende lunch. Van woensdag t/m zaterdag zijn wij ook open voor lunch. De openingstijden om te lunchen zijn: 12.00 t/m 14.00 uur. De kaart voor de lunch bestaat uit vier verrassingsmenu’s. Bekijk onze lunchpagina voor de diverse menu’s.

“Gezelligheid, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn bij ons de basis voor een diner in Drachten”

Trouwen, feesten of vergaderen bij Restaurant Fidèle

Bij ons heeft u ook mogelijkheden op het gebied van trouwen, feesten en vergaderen. Onze feestzaal is geschikt voor maximaal 100 gasten. De restaurantzaal is een ideale en unieke vergaderruimte. De zaal biedt plaats aan maximaal 32 gasten. Uiteraard verzorgen wij het eten in de vorm van een lunch, diners of walking diner.

Met kerst eten in Drachten

Lekker uit eten met kerst in Drachten. Dat kan ook bij Restaurant Fidèle. Wij zijn met kerst geopend voor lunch en diner. Met kerst hebben wij een vast kerstmenu. Voor meer informatie of om alvast te reserveren, stuur een e-mail naar info@restaurant-fidele.nl.

Reserveer nu voor een diner in Drachten bij Restaurant Fidèle.

Reserveren bij Fidèle in Drachten

Wilt u in ons restaurant reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom om bij ons te komen lunchen in Drachten. Onze centraal gelegen locatie leent zich uitstekend voor diverse gezelschappen. Voor een innovatieve lunch met goed eten moet u bij Fidèle zijn.