Restaurant Fidèle

Lekker lunchen in Drachten bij Fidèle

Wilt u lekker uit lunchen in Drachten met een vriend, vriendin of groep? Dat kan bij restaurant Fidèle Ons restaurant in hartje Drachten is een heerlijke plek om gezellig de tijd te nemen om te lunchen of brunchen. Wie al eens bij Fidèle heeft gegeten weet dat elke nieuwe lunch hier in Drachten een ware verrassing is. Lekker, bijzonder maar eenvoudig en van een hoog niveau.

Bent u nog niet bekend met ons lunchconcept? Dan kunnen we niet anders zeggen dan: laat u verrassen! U kunt online reserveren en op woensdag t/m zaterdag bij ons terecht voor een lunch van 12.00 —14.00 uur.

Verrassende hoogstandjes in huiskamersfeer

Lunchen bij Restaurant Fidèle in Drachten hoeft niet saai te zijn. Waarom kiezen voor een belegd broodje als u bij Fidèle ook kunt lunchen met een verrassingsmenu van 2 tot 5 gangen? U zult nieuwe combinaties en smaken ontdekken of bekende smaken verfijnd op uw bord terugzien. Bij ons kunt u lunchen in Drachten met een fijne huiskamersfeer. Geniet van een verrassingsmenu of eet heerlijk à la carte. Bekijk hier de menukaart. Het kan allemaal in ons gezellige en toegankelijke restaurant.

lunchen Drachten

Unieke brunch of lunch in Drachten

Of u nu langskomt om te brunchen of dat u van een heerlijke lunch in Drachten wilt genieten in ons restaurant, we serveren u graag één van onze verrassingsmenu’s of een heerlijk gerecht van de kaart. Van oorsprong zijn onze gerechten gekenmerkt door de Franse keuken. Onze chef-kok Gerry Trouw geeft hier een moderne twist aan. Hij werkt zoveel mogelijk met nieuwe en uitdagende producten om u blijvend te verrassen.

Naast lunchen kunt u bij ons ook genieten van diverse gangendiners. Voor het diner zijn wij open op dinsdag t/m zaterdag van 18.00 – 21.30 uur.

Meer dan een restaurant voor lunch & diner

Wij zijn één van de restaurants in Drachten waar u naast de lunch en het diner ook terecht kunt voor:

Heeft u iets te vieren en zoekt u een zaal voor maximaal 100 gasten? Voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. De zaal kan voorzien worden van een dansvloer, geluidsinstallatie en catering door ons, geheel naar uw wensen. Ook het restaurant zelf kan gebruikt worden voor een feestje of receptie en biedt plek voor maximaal 32 gasten en met een walking diner tot 60 gasten.

Voor een niet zo standaard vergaderzaal moet u ook bij ons zijn. Bij Fidèle vergaderen betekent vergaderen in een mooie en chique restaurantzaal. Uiteraard bieden wij u naast de nodige vergaderfaciliteiten een luxe lunch of diner. Een ontbijt of broodjeslunch zijn ook mogelijk op aanvraag. Laat ons gerust weten wat u wenst, dan verzorgen wij de gerechten tot in de puntjes voor u.

Reserveren bij Fidèle in Drachten

Wilt u in ons restaurant reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom om bij ons te komen lunchen in Drachten. Onze centraal gelegen locatie leent zich uitstekend voor diverse gezelschappen. Voor een innovatieve lunch met goed eten moet u bij Fidèle zijn.