Menu Fidèle

4 gangen 42 euro 50 
(zonder: Aardappel, snoekbaars, rund en lever)
6 gangen 55 euro
(zonder lever en rund)
8 gangen 69 euro 
9 gangen 80 euro
(inclusief een selectie kaas van de kaaswagen)

 

Forel van Smallert 
Venkel / amandel  
----------------- 
Gepofte aardappel 
Groene kool / lavas / dashi / aardpeer 
----------------- 
IJsselmeer snoekbaars 
Gefermenteerde courgette / gerookte paling / bieslook 
--------  
Gepekeld rund  
Artisjok / truffel / zuurdesem 
-------- 
Gestoofde varkenswang 
Argentijnse gamba / knolselderij / bisque / rode ui  
-------- 
Hert
Broccoli / ui / zeevenkel / aardpeer 
-------- 
Bio eendenlever 
Appel / mosterd / walnootazijn 
-------- 
Pure chocolade 
Avocado / citrus 

Heeft u een allergie of dieetwensen? Geef dit aan ons door, wij zullen het menu hierop aanpassen.

Lunchmenu
Van woensdag tot en met zaterdag zijn wij ook geopend voor lunch.
Ons lunchmenu bestaat uit verrassingsmenu´s.

5 gangen 50 euro
4 gangen 42 euro 50
3 gangen 35 euro
2 gangen 'Business Lunch' 30 euro (inclusief koffie met friandises)

À la carte
Wilt u liever zelf bepalen wat u eet?
Kies dan iets van onze à la carte kaart.
Op zaterdag serveren wij uitsluitend het menu.

Onze keuken

Chef-kok Gerry Trouw

Heeft zijn vak geleerd in keukens door het hele land, van eetcafe's tot aan zaken in het hoogste segment. In deze verschillende zaken heeft hij zijn smaak ontwikkeld. Dit in combinatie met wat het seizoen en omliggende natuur hem kan bieden creëert hij bijzondere gerechten waarin groentes, zuren en kruiden een grote rol spelen. De nadruk ligt niet op het eerste moment op presentatie maar altijd op kwaliteit van het product in combinatie met smaak, aroma en mondbeleving.

Less is more

Onze keuken kenmerkt zich door eenvoud, kwaliteit en passie. De Franse keuken als basis, aangevuld met inter­nationale accenten. Continu op zoek naar de állerbeste ingrediënten, die we in onze gerechten op een voetstuk plaatsen. Focus en concen­tratie. Bij Fidele proeft u dat less écht more is.

Fish should swim three times:
First in the sea,
then in the butter
and finally in good wine.

Jonathan Swift
Irish author

Passie voor brood:

Naast de passie voor koken en gastronomie hebben we ook een enorme passie voor brood. Het hele keukenteam vind dit een interessant onderdeel van de werkzaamheden. We zijn geen bakkers maar doen het toch liever zelf. Zodat we onze visie in van smaken ook kunnen vertalen in het brood. U zult hier verrast worden op het gebied van brood, een goedgevulde broodmand met een keuze uit 3 a 4 verschillende broodsoorten (dagvers gebakken). Ook zal u een nieuwe wereld ontdekken op het gebied van smeersels, want bij goed brood horen goede smeersels!