Fidèle menu

Voor het diner in het restaurant kunt u kiezen tussen een vier tot negen gangenmenu van de chef. Voor de perfecte wijn-spijs combinatie kunt u een bijpassend wijnarrangement nemen. Natuurlijk houden we ook rekening met uw voedselwensen, eet u graag vegetarisch of eet u dingen liever niet? Geef dit dan tijdig door, dan zullen we hiermee rekening houden. Het is eventueel ook nog mogelijk om een van onze menu's uit te breiden met een gerecht van onze à la carte kaart. Het menu is een vast menu als u zelf een keuze wilt maken verwijzen we u door naar onze à la carte kaart.

Rivierkreeft meloen | basilicum | avocado | P.X. azijn 
Noordzeeschol ananas | limoen | kerrie | wortel | mango
Parmezaan Hollands kropsla | caesar dressing | gekonfijte aardappel
Eendenlever gazpacho | uiencrumble | bieslook
Ossenhaas coquille | madeira | hollandaise | aardappelkaantjes
Kalfszwezerik bloemkool | bechamèl | prei | truffel
Patrijs artisjok | tomaat | spitskool | rode biet
Kazen van Bourgondisch Lifestyle | bijpassend garnituur
*€ 7,50 supplement i.p.v. dessert | € 14,00 supplement als extra gang
Chocola bramen | rode biet | yoghurt | dragon

Vier gangen € 48,50
(Rivierkreeft, parmezaan, patrijs en chocola)
*All-in €75,-

Zes gangen € 59,-
(Rivierkreeft, schol, parmezaan, zwezerik, patrijs en chocola)
*All-in €99,-

Acht gangen € 74,50
(Alle bovenstaande gerechten exclusief selectie kaas)
*All-in €119,-

Negen gangen € 84,50
(Alle bovenstaande gerechten)
*All-in €125,-

*Het all-in menu omvat bijpassende wijnen bij de gerechten, tafelwater, een aperitief, en koffie/thee met friandises

 la carte
Wilt u tijdens uw diner of lunch liever zelf bepalen wat u eet? We hebben een royale kaart voor u samengesteld met uiteraard alleen de beste producten. Op Zaterdagavond serveren we uitsluitend onze menu's.

Lunchmenu
Van woensdag tot en met zondag zijn wij van 12.00 tot 14.00 uur geopend voor lunch.

Ons lunchmenu bestaat uitsluitend uit een verrassingsmenu, uiteraard kunt u uw allergieën, voorkeuren en/of dieetwensen aan ons doorgeven.

3 gangenlunch 30,00

4 gangenlunch 36,50

5 gangenlunch 41,50

6 gangenlunch 46,00

7 gangen amuselunch 50,00
*7 kleine gerechtjes die elkaar op een fijn tempo opvolgen
(tot 14.00 uur te bestellen)

Onze keuken

Chef-kok Gerry Trouw

Heeft zijn vak geleerd in keukens door het hele land, van eetcafe's tot aan zaken in het hoogste segment. In deze verschillende zaken heeft hij zijn smaak ontwikkeld. Dit in combinatie met wat het seizoen en omliggende natuur hem kan bieden creëert hij bijzondere gerechten waarin groentes, zuren en kruiden een grote rol spelen. De nadruk ligt niet op het eerste moment op presentatie maar altijd op kwaliteit van het product in combinatie met smaak, aroma en mondbeleving.

Less is more

Onze keuken kenmerkt zich door eenvoud, kwaliteit en passie. De Franse keuken als basis, aangevuld met inter­nationale accenten. Continu op zoek naar de állerbeste ingrediënten, die we in onze gerechten op een voetstuk plaatsen. Focus en concen­tratie. Bij Fidele proeft u dat less écht more is.

Fish should swim three times:
First in the sea,
then in the butter
and finally in good wine.

Jonathan Swift
Irish author