Het Menu
5 gangen menu 52 euro (zonder zwezerik en coquilles)
6 gangen menu 59 euro (zonder zwezerik)
7 gangen menu 65 euro
Voor een complete avond:
Met aperitief, bijpassende glazen wijn bij de gerechten (of halve glazen*)
Tafelwater en koffie met friandises
5 gangen All In 85 euro / 65 euro voor halve glazen
6 gangen All in 99 euro / 81 euro voor halve glazen
7 gangen All in 113 euro / 92 euro voor halve glazen
Tonijn: Noordzeekrab, Avocado, Koolrabi, Rettich, Dragon
Skrei: Rode biet, Karamel, Meloesui, Schorseneer, Dashiboter
Rundertartaar: Bieslook, Zuurdesem, Verjus, Oude remeker
Coquilles: Boerenkool, Rookworst, Aardappel, Piccalilly
Zwezerik: Knolselderij, champignon, Ketjap, Beurre noisette
Anjou duif: Pompoen, Gort, Artisjok, Bosui, Gepofte granen, Yuzu, Gerookte boter
Mandarijn: Ponzu, Witte chocolade, Tijm
Volgt u een dieet of een allergie? Of zijn er dingen die u niet lust? Dan kunt u dit doorgeven aan de bediening en zullen we u een passend alternatief bieden.
Get ready for the lunch!
Voor de lunch serveren we onze lunchmenu’s of onze à la carte kaart. Hierin houden we uiteraard rekening met al uw wensen.
Als u op tijd staat kunt u dit bij ons aangeven dan zullen we zorgen dat u uw lunch op tijd kan afsluiten.
Natuurlijk houden we rekening met uw voedselwensen, eet u graag vegetarisch of eet u dingen liever niet geef dit dan tijdig door, dan zullen we hiermee rekening houden.
Voor het lunchmenu hebben we een verrassingsmenu samengesteld dat dagelijks kan wisselen, laat u verrassen met onze kraak verse producten.
Normale prijs | *All-in prijs
*All-in omvat een menu met bij elke gang een bijpassend glas wijn, tafelwater, amuses, brood en boter en koffie/thee met friandises
3 gangen 35 euro | *All in 65 euro
4 gangen 40 euro | *All in 75 euro
5 gangen 45 euro | *All-in 85 euro
6 gangen 50 euro | *All-in 95 euro
7 gangen amuselunch
55 euro | *All in 100 euro
(tot 14.00 uur te bestellen)
2 gangen businesslunch 45 euro
Deze lunch omvat een voorgerecht en een hoofdgerecht met bijpassende glazen wijn, brood en boter, amuses en koffie/thee met friandises.
Voor en tussengerechten:
(19 euro)
Tonijn
Noordzeekrab | Avocado | Koolrabi | Rettich | Dragon
Rundertartaar
Bieslook | Zuurdesem | Verjus | Oude remeker
Bisque d’ homard
Garnituur van diepzeegarnalen
Coquilles
Boerenkool | Rookworst | Aardappel | Piccalilly
Zwezerik
Knolselderij in zoutkorst | Champignon
Gillardeau oesters
Met een ponzu-limoenvinaigrette
per stuk 3,50 | per 6 stuks 19,50
Hoofdgerechten:
(34 euro 50)
Skrei
Rode biet | Karamel | Meloesui | Schorseneer | Dashiboter
Anjou duif
Pompoen | Gort | Artisjok | Bosui | Gepofte granen | Yuzu | Gerookte boter
Desserts:
(14 euro)
Bramen
Yoghurt | Witte chocolade | Dragon | Biet
Kaas van kaasaffineur ‘Bourgondisch Lifestyle’
Kaas van de wagen | Garnituur
Spoom (7 euro 50)
Sorbetijs | Eiwit | siroop | Cremant de bourgogne
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend het menu