Menu Fidèle
Voor het diner kunt u kiezen tussen een vier tot negen gangenmenu van de chef. Voor de perfecte wijn-spijs combinatie kunt u een bijpassend wijnarrangement nemen. Natuurlijk houden we ook rekening met uw voedselwensen, eet u graag vegetarisch of eet u dingen liever niet? Geef dit dan tijdig door, dan zullen we hiermee rekening houden.

Forel van Smallert gerookte paling | algen | quinoa
Coquille st. Jacques eendenlever | aardappelkaantjes | bieslook
Bisque d’homard gepekelde schelvis | gefermenteerde knoflook
Dubbelrund (melkkoe) gepekeld vlees | artisjok | truffel | croutons
Veluws hert
stoof | rode biet | knolselderij
Kalf witlof | peccorino | eigen jus | prei | eekhoorntjesbrood
Kazen bourgondisch lifestyle | bijpassend garnituur
€ 7,50 supplement i.p.v. dessert | € 14,00 supplement als extra gang
Vacherin Mont D’or appel | mosterd | gekarameliseerde boter
Mandarijn citroen | crumble | yoghurt

Vier gangen € 42,50
Wijnarrangement € 28,-
(forel, bisque, kalf en mandarijn)

Zes gangen € 55,-
Wijnarrangement € 42,-
(forel, coquille, bisque, hert, kalf en mandarijn)

Acht gangen € 70,-
Wijnarrangement € 56,-
(alle bovenstaande gerechten exclusief selectie kaas)

Negen gangen € 80,-
Wijnarrangement € 63,-
(alle bovenstaande gerechten inclusief selectie kaas)

Heeft u een allergie of dieetwensen? Geef dit aan ons door, wij zullen het menu hierop aanpassen.

À la carte
Wilt u  tijdens uw diner liever zelf bepalen wat u eet? Kies dan iets van onze Alacarte kaart. 
Op zaterdagavond serveren wij enkel menu. 

Lunchmenu
Van woensdag tot en met zaterdag zijn wij van 12.00 tot 14.00 uur geopend voor lunch.
Ons lunchmenu bestaat uitsluitend uit een verrassingmenu, uiteraard kunt u uw allergieën, voorkeuren en/of dieetwensen aan ons doorgeven.

3 gangenlunch 30,00

4 gangenlunch 36,50

5 gangenlunch 41,50

6 gangenlunch 46,00

7 gangen amuselunch 50,00
*7 kleine gerechtjes die elkaar op een fijn tempo opvolgen
(tot 14.00 uur te bestellen)

 

 

Onze keuken

Chef-kok Gerry Trouw

Heeft zijn vak geleerd in keukens door het hele land, van eetcafe's tot aan zaken in het hoogste segment. In deze verschillende zaken heeft hij zijn smaak ontwikkeld. Dit in combinatie met wat het seizoen en omliggende natuur hem kan bieden creëert hij bijzondere gerechten waarin groentes, zuren en kruiden een grote rol spelen. De nadruk ligt niet op het eerste moment op presentatie maar altijd op kwaliteit van het product in combinatie met smaak, aroma en mondbeleving.

Less is more

Onze keuken kenmerkt zich door eenvoud, kwaliteit en passie. De Franse keuken als basis, aangevuld met inter­nationale accenten. Continu op zoek naar de állerbeste ingrediënten, die we in onze gerechten op een voetstuk plaatsen. Focus en concen­tratie. Bij Fidele proeft u dat less écht more is.

Fish should swim three times:
First in the sea,
then in the butter
and finally in good wine.

Jonathan Swift
Irish author

Passie voor brood:

Naast de passie voor koken en gastronomie hebben we ook een enorme passie voor brood. Het hele keukenteam vind dit een interessant onderdeel van de werkzaamheden. We zijn geen bakkers maar doen het toch liever zelf. Zodat we onze visie in van smaken ook kunnen vertalen in het brood. U zult hier verrast worden op het gebied van brood, een goedgevulde broodmand met een keuze uit 3 a 4 verschillende broodsoorten (dagvers gebakken). Ook zal u een nieuwe wereld ontdekken op het gebied van smeersels, want bij goed brood horen goede smeersels!