Geregistreerd Partnerschap

Bent u opzoek naar de ultieme gelegenheid om het leven én de liefde te vieren? Lees dan verder voor de mogelijkheden. 

Geregistreerd partners bij Restaurant Fidèle
Een geregistreerd partnerschap aangaan is een mijlpaal in het leven en de liefde. Een mijlpaal die een smaakvolle viering in een sfeervolle omgeving verdient. Zodat de bijzonderheid van het moment helemaal tot zijn recht komt en jullie in alle rust en privacy de liefde kunnen vieren. Vanaf nu is het mogelijk om jullie geregistreerd partnerschap bij Restaurant Fidèle aan te gaan en te vieren!

In samenwerking met GeregistreerdPartners.nl tekenen jullie tijdens een persoonlijke en intieme plechtigheid de akte van partnerschapsregistratie bij Restaurant Fidèle om daarna met jullie gezelschap te toosten en te genieten van een all-in lunch of diner.

Offerte

Willen jullie samen met jullie dierbaren jullie geregistreerd partnerschap exclusief, persoonlijk en gastronomisch beleven bij Restaurant Fidèle. Kijk dan op geregistreerdpartners.nl/fidele en vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Wat kunnen jullie verwachten?

Om 11.00 uur of om 15.00 uur worden jullie en jullie gasten welkom geheten bij Restaurant Fidèle met koffie en thee terwijl buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand; Esther Aalberts alles in gereedheid brengt voor het officiële gedeelte. Ongeveer een half uur later nodigt ze jullie uit plaats te nemen voor de plechtigheid. Na de plechtigheid van jullie geregistreerd partnerschap staat de champagne klaar om te toosten op jullie liefde. Daarna laat Esther jullie en jullie gezelschap graag de ruimte om de liefde te vieren terwijl zij er zorg voor draagt dat de getekende akte van partnerschapsregistratie direct naar de afdeling burgerzaken van de gemeente Smallingerland wordt gebracht. Na de toost genieten jullie en jullie gasten van een meergangen-lunch of diner vergezeld van amuses, een bijpassend wijnarrangement en koffie en thee en friandises toe.

De voordelen van jullie geregistreerd partnerschap bij Restaurant Fidèle:

  • Aangaan van jullie geregistreerd partnerschap ook mogelijk op vrijdag en zaterdag;
  • Geregistreerd partnerschap aangaan en vieren op korte termijn;
  • Jullie geregistreerd partnerschap aangaan en beleven op een toplocatie als Fidèle;
  • Een prachtige en persoonlijke plechtigheid die jullie partnerschapsregistratie omlijst;
  • Culinaire viering van jullie geregistreerd partnerschap;
  • Alles vooraf geregeld en betaald. 

Zelfstandig-trouwambtenaar-Esther-Aalberts-Kalma-Trouw-met-Liefde-kleiner