Voor/tussengerechten
MAKREEL
Met rode uien zoetzuur, cranberry, rode bietenmayonaise en zoetzure komkommer
NOORDZEEKRAB
Romige krabsalade met limoen, vinaigrette van karnemelk, gedroogde wieren en bosui olie
EENDENFILET
Gebakken eendenborstfilet met een salade van zoete aardappel, wortel, passievrucht en cashewnoot. Met een crème van gerookte yoghurt en ras el hanout en doperwtjes
KREEFTENBISQUE
Romige kreeftensoep met een garnituur van gebrandde langoustines
Hoofdgerechten
ROODBAARS
In roomboter gekarameliseerde roodbaars geserveerd met gerookte ‘sneekermeer’ paling, asperge, prei olie en een beurre blanc van gerookte paling en asperge.
IBERICOVARKEN
Meerdere bereidingen van het ibericovarken. Met artisjokcrème en prei olie.
U kunt het menu uitbreiden met
GEAY-OESTERS
per stuk 3,50 | per 6 stuks 19,50
Heerlijke verse franse ‘GEAY’ oesters met een vinaigrette van rode ui, rode wijn, citrus en peterselie
GANZENLEVERTERRINE
17 euro 50
Terrine van ganzenlever met rode uienchutney en vers gebakken brioche
Dessert
KAAS VAN KAASMEESTER ‘VAN TRICHT’
Selectie kazen met bijpassend garnituur
Binnen en buitenlandse kazen
AMANDEL
Citroensorbet met amandel, yoghurthangop, nougatine en champagnesabayon met basilicum olie
SPOOM
Sorbetijs | Eiwit | Siroop | Crémant de bourgogne | Tuille
KEUZEMENU’S
Uit het a la carte menu kunt u een keuze maken uit uw favoriete gerechten.
- 3 gangen 40 euro
- 4 gangen 48,50
MENU VAN DE CHEF
Laat u dor onze keukenbrigade verrassen. Kies het aantal gangen en de chef gaat voor u aan de slag.
U kunt het chef’s menu ook uitbreiden met een of meer van onze extra’s.
Alle ingrediënten kunnen allergenen bevatten. Geef uw allergie door en wij passen de gerechten graag voor u aan. Wij zien het als een uitdaging om ook u een geweldige culinaire ervaring te bezorgen.
VERRASSINGSMENU’S
- 4 gangen 45 euro
- 5 gangen 55 euro
- 6 gangen 65 euro
- 7 gangen 75 euro
Groepen
Groepen of gezelschappen boven de 6 personen willen we vragen om een keuze te maken van onze verrassingsmenu’s. Tot 6 personen kunnen wij de à la carte kaart serveren.