loader image

Restaurant

Toegankelijk en gezellig eten in Drachten
Over Ons

Het Restaurant

Creativiteit en passie staan bij ons loodrecht op elkaar, om creatief te zijn heb je het gevoel met het vak nodig. Doordat we een jong, ambitieus en hecht team zijn lukt het ons om creativiteit altijd te laten spreken, hierdoor kunnen we constant blijven vernieuwen. Een kritische blik beweegt ons er dan ook toe om constant veranderingen door te voeren die leiden tot een hogere kwaliteitsstandaard.

Wij hebben onze keuken geïnspireerd op de klassiek Franse keuken, alle technieken die vroeger zijn bedacht worden nog steeds gebruikt en wij voegen hier onze nieuw verkregen kennis aan toe. Dit leid tot een klassieke basis die verteerbaar wordt gemaakt door toevoeging van frisse zuren en meer gebruik van groenten.

Graag houden wij ons restaurant laagdrempelig zonder concessies te doen aan het niveau van kwaliteit. In ons restaurant is geen verplichte dresscode, ook zijn kinderen, rustige honden, minder validen en veganisten welkom in ons restaurant.

Heerlijke

Wijnen

Om onze menu’s compleet te maken stellen wij alles in het werk om de beste wijnen uit te zoeken. Deze wijnen gelden als aanvulling op de gerechten en we hopen daarmee uw gastronomische ervaring compleet te maken. Naast onze wisselende arrangementswijnen hebben wij een mooie selectie kaartwijnen.

Oostenrijk:
Door de voorliefde die we hebben voor Oostenrijkse wijnen hebben we een wijnimporteur kunnen vinden die uitsluitend Oostenrijk importeert.  Deze zijn dan ook royaal aanwezig op onze kaart en deze verschillen van gangbare tot premium wijnen.

Wijnkaart

Exclusief

Private Dining

U kunt er nu voor kiezen om een ”Private Dining” arrangement te boeken. Zo kunt u met uw familie, vrienden of zakenrelaties afgezonderd van de rest van de gasten lunchen of dineren. U zit dan in onze private diningzaal bij de keuken en krijgt hierbij een bedieningsmedewerker aangewezen die u constant bedient. Wat houdt het arrangement in: – Verschillende amuses met een glas bubbels – Onbeperkt brood, boter en tafelwater – 7 Gangen met bijpassende glazen wijn – Koffie/thee met friandises Heeft u allergieën of dieetwensen? Dan kunt u die alvorens aan ons doorgeven. De prijs voor het arrangement is 115 euro per persoon. Boek het private dining arrangement