Restaurant Fidèle

Lekker Uit eten in Drachten bij Fidèle

Uit eten in Drachten gaat u bij natuurlijk bij Restaurant Fidèle. U bent van harte welkom in ons restaurant in het hartje van Drachten. Om een avondje uit te beleven, of om heerlijk te lunchen.

Wij gaan graag voor u aan de slag in de keuken om verschillende menu’s voor te bereiden. Onze keuken kenmerkt zich door subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren.

Gezellig uit eten in Drachten

  • Moderne keuken met nieuwe uitdagende producten
  • Innoverend uit eten in het hart van Drachten, Friesland
  • Feilloze presentatie van de gerechten
  • Verschillende verrassende menu’s
  • Alles voor uw avondje uit
  • Fine Dining

Reserveer een tafeltje in ons restaurant in het centrum van Drachten en maak kennis met onze keuken. U kunt direct online reserveren of contact met ons opnemen.

Verrassende lunch

Voor een heerlijk diner in Drachten bent u bij ons op de juiste plek aanbeland. Misschien wilt u lekker lunchen met een vriendin, of juist met een grote groep. Elke lunch in ons restaurant is weer een ware verrassing.

Zo kunnen onze gasten namelijk kiezen voor een verrassingsmenu met 2 tot 5 gangen. Op deze manier ontdekt u vele nieuwe combinaties en smaken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een lunchgerecht van de à la carte kaart.

Culinair genieten

Meer dan een restaurant voor lunch & diner

Wij zijn één van de restaurants in Drachten waar u naast de lunch en het diner ook terecht kunt voor:

Heeft u iets te vieren en zoekt u een zaal voor maximaal 100 gasten? Voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. De zaal kan voorzien worden van een dansvloer, geluidsinstallatie en catering door ons, geheel naar uw wensen. Ook het restaurant zelf kan gebruikt worden voor een feestje of receptie en biedt plek voor maximaal 32 gasten en met een walking diner tot 60 gasten.

Voor een niet zo standaard vergaderzaal moet u ook bij ons zijn. Bij Fidèle vergaderen betekent vergaderen in een mooie en chique restaurantzaal. Uiteraard bieden wij u naast de nodige vergaderfaciliteiten een luxe lunch of diner. Een ontbijt of broodjeslunch zijn ook mogelijk op aanvraag. Laat ons gerust weten wat u wenst, dan verzorgen wij de gerechten tot in de puntjes voor u.

Innoverend diner

Naast voor een lunch, verwelkomen we u ook graag voor een diner in Drachten. Wat dacht u van een menukaart die zich kenmerkt door subtiele gerechten en smaaksensaties die ondersteund worden door frisse zuren? Alle producten die we verwerken zijn vers. Zo komt de vis uit Harlingen en halen we de zuivel van de Friese weides. En de kruiden, bloemen en groenten? Die zijn afkomstig van de Friese tuinen.

Trouwen, feesten en vergaderen

U kunt bij ons ook terecht om te trouwen, feesten of te vergaderen. Wij beschikken namelijk over een eetzaal die geschikt is voor maximaal 100 mensen. Daarnaast dient de restaurantzaal perfect als unieke vergaderruimte.

In de restaurantzaal kunnen wij maximaal 32 mensen ontvangen voor een vergadering. Inclusief lunch, diner of walking diner.

Openingstijden

Gaat u uit eten in Drachten in ons restaurant? Ons restaurant in Drachten is op dinsdag geopend van 18:00-21:30. Van woensdag tot zaterdag is ons restaurant geopend van 12:00-14:00 en van 18:00-21:30. U bent deze dagen van harte welkom voor een verrassende lunch en een heerlijk diner. We zijn alleen op maandag en zondag gesloten.

Wij zetten ons iedere dag in voor topgastronomie

Ga uit eten in Drachten

Ga heerlijk uit eten in Drachten en reserveer een tafel in ons restaurant. Voor een heerlijke lunch, diner of walking diner. U kunt online een tafel reserveren. Wanneer u met 8 personen of meer wilt komen vragen we u contact op te nemen via info@restaurant-fidele.nl.

Reserveren bij Fidèle in Drachten

Wilt u in ons restaurant reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom om bij ons te komen lunchen in Drachten. Onze centraal gelegen locatie leent zich uitstekend voor diverse gezelschappen. Voor een innovatieve lunch met goed eten moet u bij Fidèle zijn.